​Få hjælp til begravelse eller bisættelse

En begravelse eller bisættelse kan være en stor opgave for de efterladte, da der er mange ting, der skal holdes styr på, og da man ikke altid er i stand til at varetage alle opgaverne, der følger med et tab. Derfor er det værd at overveje at få hjælp til begravelse.

Hos Bedemand Brink har vi i mange år hjulpet pårørende, der har haft brug for assistance i forbindelse med bisættelse eller begravelse. Gennem samtale og vejledning finder vi ud af, hvilken løsninger der passer bedst til jer.

Vores forretning ligger i Gelsted, og vi kører gerne ud til kunder i Ejby, Nørre Aaby, Aarup, Brenderup, Kerte, Tanderup og andre omkringliggende byer på Vestfyn. 

Hvad er forskellen på begravelse og bisættelse?

Den afgørende forskel på de to muligheder er, om den afdøde begraves i en kiste eller først kremeres og derefter nedsættes i jorden i en urne. Vi tilbyder begge dele, og hvilken type begravelse, der vælges, afhænger oftest af den afdødes sidste ønske. Vi står ved jeres side i beslutningsprocessen og hjælper gerne med at læse dokumenter og tage de store valg.

Få hjælp til begravelse døgnet rundt

Fordi vi ved, at dødsfald kan hænde ganske ubelejligt, så har I altid mulighed for at kontakte os på alle tidspunkter af døgnet. Der vil altid være en bedemand i den anden ende, som kan støtte jer og svare på spørgsmål angående bisættelse eller begravelse. Vi bestræber os altid på at møde jer hurtigst muligt, enten i vores lokaler eller hjemme hos jer selv, alt efter hvad der giver jer mest tryghed i den svære tid.

Hvad koster en bisættelse/begravelse?

De fleste er ikke klar over, at det er dyrt at holde et gravsted ved lige. Som udgangspunkt skal man holde det ved lige i 25 år. Det kan I vælge selv at gøre, eller I kan betale jer fra det. En urne kan stå i jorden i 10 år, før stedet bliver slettet, hvis ikke det bliver fornyet. Vores priser på begravelse eller bisættelse starter på omkring 12.000 kr. De endelige priser på bedemand afhænger af følgende valg:

  • Kiste eller urne
  • Blomster
  • Annoncering​
  • Kørsel
  • Kirkeudgifter​

Ønsker den afdøde at blive spredt over åbent hav, og har vedkommende udfyldt en blanket inden dødsfaldet, er dette den mest prisvenlige løsning, hvis man vil undgå store omkostninger i forbindelse med bisættelse eller begravelse. Dette er bl.a. noget af det, vi kan vejlede jer omkring.

Kontakt os og få den ønskede hjælp

Hvis I ikke har fundet den hjælp til begravelse, I leder efter her på siden, så er I velkomne til at kontakte os, så I kan få svar på jeres spørgsmål.

Som nævnt kan vi kontaktes døgnet rundt på telefon 23 74 92 98. I kan derudover henvende jer via e-mail bedemandbrink@outlook.dk eller gennem vores kontaktformular.

Ring til os døgnet rundt:

Telefon: 23 74 92 98

Vi bor her:

Søndergade 33,
​5591 Gelsted

- Find os på Google Maps​

Vi hjælper jer gennem den svære tid

Hos Bedemand Brink har vi i mange år hjulpet pårørende, der har haft brug for assistance i forbindelse med bisættelse eller begravelse. Gennem samtale og vejledning finder vi ud af, hvilken løsninger der passer bedst til jer.​

Som nævnt kan vi kontaktes døgnet rundt på telefon 23 74 92 98. I kan derudover enten henvende jer via e-mail kontakt@bedemandbrink.dk eller gennem vores kontaktformular.

​Skal vi kontakte dig?

Står du akut og mangler en bedemand, eller vil du høre mere om vores serviceses? Så udfyld kontaktformularen herunder, og vi ringer til dig hurtigst muligt. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi?

​Bedemand Brink

CVR: 15786280

Hos Bedemand Brink sætter vi en ære i at håndtere afskeden med stor respekt.

​Find os her

​Søndergade 33,

5591 Gelsted

- Find os på Google Maps

Kontakt os i dag​

Har I spørgsmål, så kontakt os endelig.

​Telefon: 23 74 92 98

E-mail: bedemandbrink@outlook.dk