​Når nogen dør – få svar på dine spørgsmål

​Hvad siger man, når nogen dør? Hvad sker der i timerne efter dødens indtræden? Hvad skal der tages stilling til, når man planlægger en begravelse eller bisættelse?

Det er helt almindeligt, at spørgsmålene hober sig op, når døden kommer for tæt på. Hos Bedemand Brink hjælper vi gerne med at besvare alle de spørgsmål, I måtte have. Vi kan også arrangere alt i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, så I kun skal fokusere på at bearbejde sorgen.

I finder vores forretning i Gelsted, og vi kører gerne ud til kunder i Nørre Aaby, Ejby, Aarup, Brenderup, Kerte, Tanderup og øvrige områder på Vestfyn. 

Læs pjecen ’Når nogen dør’ – en hjælp til efterladte

Vi anbefaler alle at læse pjecen ’Når nogen dør’, der er udgivet af brancheforeningen Danske Bedemænd.

​I pjecen kan I blandt andet læse om informationer vedrørende selve dødsfaldet, organdonation, begravelsen, økonomisk begravelseshjælp, arv og sorgstøtte. Pjecen kan være en stor hjælp til efterladte, som ønsker at danne sig et overblik over alle de praktiske gøremål, der unægteligt følger med et dødsfald.

I er naturligvis også velkomne til at kontakte os med det samme – så rådgiver vi jer gennem hele processen!

Tag en snak med en bedemand

Vi står klar til at besvare jeres spørgsmål døgnet rundt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis I har brug for at snakke med en bedemand. Ring til os på telefon 23 74 92 98 eller send en e-mail til bedemandbrink@outlook.dk. Så aftaler vi enten et møde i vores kontor i Gelsted eller hjemme hos jer selv.

​Hvem er vi?

​Bedemand Brink

CVR: 15786280

Hos Bedemand Brink sætter vi en ære i at håndtere afskeden med stor respekt.

​Find os her

​Søndergade 33,

5591 Gelsted

- Find os på Google Maps

Kontakt os i dag​

Har I spørgsmål, så kontakt os endelig.

​Telefon: 23 74 92 98

E-mail: bedemandbrink@outlook.dk