​”Min sidste vilje” – hvad er dine sidste ønsker?

​Ønsker du at planlægge din egen begravelse, eller har du nogle særlige ønsker til, hvordan den skal foregå? Så kan du med fordel udfylde ”Min sidste vilje”.

”Min sidste vilje” er et dokument, du kan udfylde med dine ønsker for din egen begravelse eller bisættelse.  Husk at gøre dine pårørende opmærksomme på, at du har udfyldt dokumentet og informer dem om, hvor du opbevarer det, så de har mulighed for at efterkomme dine sidste ønsker.

Hvis du har brug for hjælp til udfyldelse af dokumentet, så er vi til rådighed for kunder i Gelsted, Nørre Aaby, Ejby, Aarup, Brenderup, Kerte, Tanderup og andre nærliggende områder på Vestfyn.

Læs mere om "Mine sidste ønsker".

Hvad udfylder man i "Min sidste vilje"?

I ”mine sidste ønsker” kan du bl.a. udfylde, om du ønsker at blive jordbegravet eller kremeret, og om du ønsker, at højtideligheden skal foregå i stilhed eller ej.

Du kan også komme med konkrete ønsker til, hvem der skal stå for højtideligheden, og på hvilken kirkegård du ønsker at blive begravet samt hvor på kirkegården, det skal være.

Du kan ønske en bestemt kiste eller urne, ligesom du også kan ønske, hvilket tøj du vil begraves i, og du kan ønske bestemte blomster, salmer og gravsten.

Faktisk kan du forberede hele din begravelse, og det er en rigtig stor hjælp for dine efterladte. På den måde ved de nemlig, at de efterlever dine sidste ønsker, og samtidig kan de fokusere på at sørge over deres tab.

Du kan downloade ”mine sidste ønsker” her på siden og udskrive det. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du rekvirere det hos os.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre om den begravelseshjælp, vi stiller til rådighed i og omkring Gelsted, så kan vi kontaktes døgnet rundt på telefon 23 74 92 98.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail: bedemandbrink@outlook.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Ring til os døgnet rundt:

Telefon: 23 74 92 98

Vi bor her:

Søndergade 33,
​5591 Gelsted

- Find os på Google Maps​

​Hvem er vi?

​Bedemand Brink

CVR: 15786280

Hos Bedemand Brink sætter vi en ære i at håndtere afskeden med stor respekt.

​Find os her

​Søndergade 33,

5591 Gelsted

- Find os på Google Maps

Kontakt os i dag​

Har I spørgsmål, så kontakt os endelig.

​Telefon: 23 74 92 98

E-mail: bedemandbrink@outlook.dk