​Begravelseshjælp – en ekstra støtte

Det er aldrig nemt at miste, og et dødsfald kommer naturligvis aldrig belejligt. Det kan være endnu sværere, hvis afdøde eller pårørende står i en dårlig økonomisk situation og ikke kan dække alle udgifterne till bisættelsen. I tilfældet af dette kan man søge om begravelseshjælp og få økonomisk hjælp til begravelse

Begravelseshjælp er et offentligt tilskud til afholdelsen af begravelse eller bisættelse. Hos Bedemand Brink kan vi hjælpe dig med at ansøge om økonomisk hjælp til begravelse, men også de forskellige tilskud, man kan få gennem Sygeforsikring Danmark. Det er en del af vores service, som vi yder, fordi alle har ret til en værdig og smuk afsked.

Vores forretning ligger i Gelsted, og vi har hjulpet mange kunder i Ejby, Nørre Aaby, Aarup, Brenderup, Fjelsted, Harndrup og omegn.

Hvad består begravelseshjælp af?

Når man står midt i en krise, kan det være svært at overskue at læse betingelser og regler igennem for de tilskud, man kan søge. Det bistår vi jer gerne i. Der gælder forskellige regler for offentlig begravelseshjælp; til dels er det bestemt af, hvornår afdøde er født, til dels er det afhængigt af afdødes formue.

Vejledende kan vi nævne, at:

  • Er afdøde født før 1. april 1957, er man garanteret et beløb på 1.050 kr.
  • Er afdøde født efter 1. april 1957, er tilskuddet afhængigt af afdødes formue

Er man udelukkende berettiget til et formueafhængigt tilskud, så hjælper vi gerne med at beregne, hvor meget I kommer til at få udbetalt. Derudover tilbyder vi også en del andet hjælp til den sidste afsked – vi rådgiver blandt andet om udfyldelsen af dokumentet ’Min sidste vilje’ – og vi kan varetage hele processen omkring bisættelse eller begravelse.

Kontakt os gerne, hvis I har brug for hjælp til begravelse

Står I med yderligere spørgsmål vedrørende begravelseshjælp, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe jer med alt, der har med begravelsen at gøre. I kan henvende jer pr. telefon 23 74 92 98 eller skrive en e-mail til os på bedemandbrink@outlook.dk. Derudover kan I også henvende jer via kontaktformularen på hjemmesiden.

Vi hjælper jer gennem den svære tid

Hos Bedemand Brink har vi i mange år hjulpet pårørende, der har haft brug for assistance i forbindelse med bisættelse eller begravelse. Gennem samtale og vejledning finder vi ud af, hvilken løsninger der passer bedst til jer.​

Som nævnt kan vi kontaktes døgnet rundt på telefon 23 74 92 98. I kan derudover enten henvende jer via e-mail bedemandbrink@outlook.dk eller gennem vores kontaktformular.

​Skal vi kontakte dig?

Står du akut og mangler en bedemand, eller vil du høre mere om vores serviceses? Så udfyld kontaktformularen herunder, og vi ringer til dig hurtigst muligt. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi?

​Bedemand Brink

CVR: 15786280

Hos Bedemand Brink sætter vi en ære i at håndtere afskeden med stor respekt.

​Find os her

​Søndergade 33,

5591 Gelsted

- Find os på Google Maps

Kontakt os i dag​

Har I spørgsmål, så kontakt os endelig.

​Telefon: 23 74 92 98

E-mail: bedemandbrink@outlook.dk